Oliebollen voor bewoners verzorgingstehuis ’t Höfke in Beek

Als vervolg op de kerstkaartenactie van “Gelderland Helpt” waar de non-profit organisatie “MeetCharity“een groot aantal kerstkaarten voor eenzame ouderen heeft gedoneerd met de boodschap: Samen zijn= een glimlach, = gezelligheid, = even niet meer zo alleen.

Met deze boodschap heeft MeetCharity een bezoek gebracht aan de bewoners van ’t Höfke in Beek.

Daar hebben zij samen met de bewoners en personeel alvast het nieuwe jaar ingeluid onder het genot van een drankje en uiteraard een lekkere oliebol en samen getoast op een liefdevol en gezond 2018. MeetCharity zet zich in voor de minderbedeelden (dak- en thuislozen, arme gezinnen/alleenstaanden) en eenzame ouderen in Nederland.

Mede mogelijk gemaakt door: De Fromangerie.
Ook bestellen bij de Fromangerie ? Bestellen kan via: fromangerie@live.nl

 

Meetcharity - Cars4Charity

Cars4Charity hèt auto evenement wat volledig in het teken staat van een goed doel en de minder bedeelde medemens in onze samenleving. Samen met onze medewerkers en sponsors organiseren wij evenementen waarbij we geen geld maar goederen ophalen om deze doelgroep te kunnen voorzien van het broodnodige. Denkt u ook een sponsor bijdrage in welke vorm dan ook te kunnen leveren aan het Cars4Charity evenement ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Bron foto`s: Henkbaron

Eén reactie

Schrijf een review