Doneer

Steunt u ook het werk van MeetCharity … Met een donatie?

MeetCharity is een non-profit organisatie die evenementen organiseert ten behoeve van de Voedselbanken door heel Nederland en diverse activiteiten organiseert voor de minderbedeelden, eenzame ouderen, zieke kinderen etc.

Wij als organisatie zijn voor deze evenementen altijd op zoek naar sponsoren, om onze acties en evenementen, en de organisatie instant te houden en waar wij ons zo voor inzetten tot een nog groter succes te brengen. We hopen van harte dat u een bijdrage zou kunnen leveren aan de organisatie en de acties die hieruit voortkomen.

Vaste donateur worden door een machtiging

U kunt de Stichting Meetcharity machtigen om per kwartaal, per jaar of éénmalig een bedrag van uw rekening te incasseren. U kunt het daarvoor bestemde Machtigingsformulier uitprinten, ondertekenen en aan ons toesturen. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar. Uiteraard kunt u wel het bedrag laten terugboeken als u het met een afschrijving niet eens bent.

Sponsor worden

Als bedrijf of onderneming kunt u ook een sponsorcontract afsluiten. Kijkt u voor meer informatie op onze sponsor worden pagina.

Steunt u ons ook ?