Cars4Charity zamelt record aan houdbare producten in voor de Voedselbank.

MeetCharity

Zondag 8 juli was het dan zover Cars4Charity part V het 5e jaar jubileum. Prachtig weer en een super opkomst van maar liefst 600 auto’s, waaronder super cars vertegenwoordigt door Dag met een lach.Ook Low Riders & Bikes, thema wagens, getunede bolides waren van de partij, maar ook auto’s helemaal vol gebouwd met de nieuwste geluids installatie. Dit allemaal voor het goede doel de Voedselbank Utrecht. Cars4Charity de Grootste Food Drive van Nederland, kofferbakken vol houdbare producten. Deze werden onder begeleiding van Modelbouwtrucks naar de Voedselbank stand gereden, gesorteerd en geteld. Terwijl de prijsuitreikingen plaats hadden gevonden, zat iedereen in spanning te wachten op het resultaat. Hoeveel was er nu uiteindelijk ingezameld.

Mede dankzij iedereen, diverse bedrijven Stedin, Miss Indian Beauty the Netherlands en div andere sponsoren is er een record aan goederen ingezameld maar liefst 12.770 houdbare producten zijn deze dag overhandigd aan de Voedselbank Utrecht.

Nog nooit is er zoveel ingezameld als dit jaar. Het aantal producten is bijna een verdubbeling van het aantal producten van afgelopen jaar.

 

Wij danken iedereen voor hun bijdrage en zien jullie graag terug op 7 juli 2019. Want jullie hulp blijft BROODNODIG!

 

Hieronder een kleine impressie van deze prachtige dag.

Credits: Double U – DUD Productions

Credits: Unity Lowrider Club