Cars4charity 2017 te Nieuwegein was een enorm groot succes!

MeetCharity

Zondag 23 Juli 2017 waren meer dan 250 auto’s te bewonderen op de parkeerplaats bij de MC Donalds in de wijk Blokhoeve. Cars4Charity organiseerde deze dag om voedsel in te zamelen ten behoeve van de Voedselbank in Nieuwegein en IJsselstein. Wie de auto’s wilde bekijken hoefde geen entree te betalen maar slechts een gevulde boodschappentas. Ruim 150 kratten met etenswaar werden opgehaald. Omgerekend tussen de 3500 en 4000 producten! Het was de vierde keer dat het evenement werd gehouden. De grootste donatie is gewonnen door Suzanne de Kwaadsteniet en haar team Loyalty Car Club. Zij doneerden maar liefst 435 producten voor de Voedselbank in Nieuwegein/IJsselstein.

De organisatie: ‘Het was ondanks het slechte weer een groot succes. Nog nooit hebben we zoveel mogen ophalen voor het goede doel. Onze dank gaat ook uit naar de prachtige bolides en American Police Cars en Fire Trucks, Dag met een lach en onze Duitse en Belgische buren voor hun overweldigende bijdragen.’

Als het aan Cars4Charity ligt komen ze volgend jaar weer terug in Nieuwegein om voedsel in te zamelen voor de Voedselbank. De winnaar van de ‘Fotowedstrijd Jaarmarkt Vreeswijk’ is gewonnen door de Familie John Teune.

Enkele foto’s van de dag gemaakt door onze fotograaf Arend Bloemink

 

Op de foto: wethouder Martijn Stekelenburg, Rina Boersma van Cars4Charity en Otto Staal van de Voedselbank.

Bron: De Digitale Stad Nieuwegein

1 thought on “Cars4charity 2017 te Nieuwegein was een enorm groot succes!

Comments are closed.