Wordt Cars4Charity ambassadeur

Wordt ook Cars4Charity of MeetCharity ambassadeur.
Iets voor u?

Een goed doel is een zaak van algemeen belang waar men geld of goederen aan kan geven. Ook kan men als vrijwilliger zijn tijd besteden aan werkzaamheden ten behoeve van een goed doel.

Wat is een ambassadeur?

Ambassadeurs zijn de ogen, oren en mond van Cars4Charity en/of MeetCharity. Zij kunnen in de omgeving mogelijkheden signaleren om het werk van de Cars4Charity en/of MeetCharity onder de aandacht te brengen. Als u verder leest komt u erachter dat dit op een hele eenvoudige manier kan, zonder dat u direct aan allerlei verplichtingen vast zit.

Veel mensen willen graag hun steentje bijdragen aan het werk van Cars4Charity en/of MeetCharity, maar hebben weinig tijd. We hebben daarom een lijst gemaakt met wat punten wat u voor Cars4Charity en/of MeetCharity kunt betekenen. Op deze manier kunt u zelf aangeven welke mogelijkheden u heeft. U zult ontdekken dat veel activiteiten weinig tijd kosten maar toch veel rendement opleveren. Het kan zijn dat u bepaalde kansen en activiteiten ziet voor Cars4Charity en/of MeetCharity maar zelf weinig tijd heeft. Het operationele team wil u graag helpen en ondersteunen met de uitwerking. Op deze wijze draagt u uw steentje bij, zonder dat het u veel tijd kost.

Wat kunnen ambassadeurs doen?

 1. Mensen kennis laten nemen van Cars4Charity en/of MeetCharity.
 2. Artikelen plaatsen in kranten, op websites en/of social media.
  Deze artikelen kunt u gebruiken voor in uw kerkblad, nieuwsbrief, website enz. De artikelen kunnen digitaal worden aangeleverd.
 3. Informatieavonden organiseren en/of promoten.
  Misschien heeft u gelegenheid om een Informatieavond te houden in uw bedrijf, gemeente, of andere publieke instelling
 4. Bijeenbrengen van een groep vrijwilligers.
 5. Het werven en organiseren van schenkingen.
  U kunt bijv. iets in de buurt organiseren om wat te ontvangen voor Cars4Charity. Collecte, sponsorloop, maar ook goederen zijn welkom, zoals houdbare levensmiddelen enz.
 6. Eigen ideeën.
  Kortom, een ambassadeur is een vertegenwoordiger van Cars4Charity, die er mede voor kan zorgen dat veel meer mensen kunnen genieten van een fatsoenlijke maaltijd. Heeft u interesse om ambassadeur te worden bij Cars4Charity ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

 

 

 

 

 


Iets voor u ? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uw naam*

Uw E-mail*

Telefoon*

Maak uw keuze*
Informatie vrijwilliger worden.Informatie ambassadeur worden.

Uw bericht

 

Wie is er al Cars4Charity Ambassadeur geworden.

 

Harm Groenhuijzen
Ambassadeur
Website
Ronald van Looij
Ambassadeur
Website